Black Sorcery

Det er jo fuldstændigt åndssvagt så meget materiale, jeg lavede til den her sag. Jeg har lavet over 50 handouts og skrevet 20 sider. Jeg må virkelig ikke have haft meget at lave på det tidspunkt i mit liv. Black Sorcery var mit andet scenarie, og jeg tænkte, at nu skulle de fandeme få deres sag for, og jeg må indrømme, at det ser ud til, at jeg er gået lidt over gevind.

Ideen i scenariet var, at agenterne kom på sporet af en hemmelig statslig enhed (HeadQuarter), der lavede okkultvidenskabelige forsøg med zombier i et forsøg på at skabe supersoldater, der ikke føler smerte eller noget og bare opfører sig som robotter. Det er selvfølgelig gået galt og agenterne bliver rodet ind i den vildeste omgang investigation, forviklinger og sammensværgelser.

Vi spillede 4 sessioner og det endte vist ret voldsomt med et opgør. Det var en fin nok sag, men den havde ikke taget skade, hvis jeg havde haft lidt mere styr på beherskelsens kunst. Jeg ved virkelig ikke lige, hvad der er gået af mig.

Måske fordi jeg havde lavet så mange handouts og faktisk skrevet så meget af sagen ned, forvandlede jeg den til et Fastaval scenarie: Fahrenheit 103, hvor jeg i bund og grund tog vores karakterer og forvandlede dem til spilpersoner i scenariet. Det blev til et ret omfattende scenarie (med mange handouts ... suk), men faktisk fungerede det efter hensigten. Jeg nåede faktisk at spille det tre gange, udover selvfølgelig med Actacon gruppen, så det er uden tvivl det scenarie, jeg har kørt flest gange.

Download alt det jeg skrev om sagen
Download baggrundshandouts
Download handouts der blev udleveret under sagen
Download handouts udleveret af SAC Boulder
Download baggrundsmateriale om zombier og voodoo

Posted on Saturday, May 20, 2006 at 07:55PM by Registered CommenterLars Andresen | CommentsPost a Comment