Main

Georgia on my mind

Georgia on my mind var vores anden sag og står for mig i dag som en klart eksempel på, hvordan man skal skrue et investigation-scenarie sammen. Det var Per Fischer, der stod bag denne sag, og det er måske voldsomt at udråbe den som vores mest spændende spil, men det er i hvert fald den sag, hvor jeg mener, at flest elementer gik op i en højere enhed.

Efter min mening så gjorde Per det helt rigtige, når man skal lave et godt investigation-scenarie, men som samtidig også er det, som er enormt svært at gøre, når man laver et investigation-scenarie. Han gjorde selve sagen ret indlysende, men gjorde det svært på grund af omgivelserne. Sagen var i bund og grund ganske banal. En hvid kvinde har en affære med en sort mand. Ægtemanden opdager det og slår kvinden ihjel. Sort bliver mistænkt. Sådan.

Sagen foregik i Georgia, og det var i høj grad persongalleriet, der var med til at gøre spillet interessant. Den lokale politichef opførte sig f.eks. egentlig meget pænt, selv om det virkede som om, at han bare talte os efter munden. Det gjorde os paranoide over politets involvering i sagen, for vi havde en forventning om, at politiet ville gøre livet surt for os.

Den egentlige udfordring i scenariet kom, da det gik op for agenterne, at den sorte mand var uskyldig, og at han var jagtet og fanget af den lokale KKK. Vi havde en fantastisk scene, hvor tre af agenterne havde infiltreret et stort KKK møde med mange hundrede deltagere, hvor de ville dræbe den sorte foran hele menneskeflokken. Det er et af de værste dilemmaer, jeg har været i. Vi tøvede med at reagere, fordi vi ikke kunne overskue konsekvenserne, med det resultat af han blev slemt forbrændt, før vi fik ham befriet. Vi undslap ved at de to andre agenter kom kørende, så vi kunne slippe derfra inden folkemængden fik hidset sig nok op til, at det var ok, at dræbe FBI-agenter.

Jeg har desværre ikke selve spiloplægget, agent Silvestries rapporter elller vores briefing elektronisk. Et eller andet sted gemmer der sig en mappe med alt, og jeg vil prøve at scanne nogle af tingene, når jeg finder den.

Thomas Munkholt skriver om sagen.

Download rapporter

 

Kampagnens udvikling
På dette tidspunkt havde vi for alvor ikke åbnet for for kampagnens hovedhistorie. I min første sag blev det antydet, at der var nogle enkeltpersoner, som havde haft noget med mordene at gøre, som slap væk, og i Pers sag var det KKK, der var sammensværgelsen, som vi ikke kunne røre. Det skulle blive kendetegnende for næsten alle vores sager, at vi fik løst den primære sag, men at vi kun kradsede i overfladen. Det var med til at skabe en god frustration hos agenterne, som også skulle vise sig at blive et drive.


Posted on Wednesday, April 26, 2006 at 09:04AM by Registered CommenterLars Andresen | Comments2 Comments | References2 References

References (2)

References allow you to track sources for this article, as well as articles that were written in response to this article.
  • Response
    Response: Morphine.
    Morphine.
  • Response
    RPG - Georgia on my mind - Georgia on my mind

Reader Comments (2)

Hmm. jeg må jo indrømme at jeg ikke er så god til at gemme mine noter og sager fra gamle dage som I er. Jeg har noget backup fra en gammel bærbar et sted, og der findes måske noget.
Men ellers var "scenariet" netop kun skrevet i noteform, men de væsentlige bipersoners motivationer.
Det var ret godt at spil-lede også, mest pga. en superb spilgruppe generelt, selvom jeg gjorde en utilgivelig "force" handling ved at tvinge Thomas' spilperson Silvestri til at blive kidnappet. For at gøre det mere spændende. Duh. Undskyld.
April 26, 2006 | Unregistered CommenterPer
Det var et helt vildt fedt spil. Jeg var en værre selvhævdende lille motherfucker, og jeg synes det var så fedt, for en gangs skyld rent faktisk at have gennemskuet en mordsag. Jeg var så stolt af, at jeg på et tidligt tidspunkt gik ud fra den teori, at det var manden, og at negeren var en syndebuk.

Jeg har ikke mange anker til den sag, eller hvordan vi spillede den. Vi var oppe at køre, ude at skide og meget langt hjemmefra. Det var fedt. Jeg har dit print af "scenarieteksten" liggende i min mappe, men hvor min mappe ligger er et andet spørgsmål. Det ligger sammen med briefing og en rapport, som vi også fik ved spilstart.

Det var en så fed kampagne, og jeg savner meget vores spillestil ... men du er i Skotland og Thomas B. er i Norge. Fedt nok ... spassere.
April 26, 2006 | Registered CommenterLars Andresen

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
All HTML will be escaped. Hyperlinks will be created for URLs automatically.