« Gert og vallen | Main | Gert og scenariet »

Gert, chain mails og piger

299682388_e571f9545a.jpg

G: Nåå ... er der stadigvæk monstre med?
L: A’hvafornoet?
G: Du sagde, at der var monstre med? Nu har jeg set dig sidde og skrive på dit scenarie hele aftenen, så jeg gik ud fra, at du havde sidder og skrevet nogle fede monstre! Du sagde, at det skulle være sådan noget med, at der var en race af elvere, som bestemte over en masse mennesker og så ...
L: Hey hey hey ... så klapper vi lige hesten. Den idé er både død og begravet. Den holdt ikke en meter. Det var værre end våd hirse på en varm sommerdag!
G: Ahh, det var sgu’ godt. Ærligt talt Lars, så synes jeg også, at det lød noget fesent med de der elvere, der svansede rundt. Næ du, lad os nu få nogle dværge med økser, fulde orker og skønjomfruer der leviterer uden trusser!
L: Joh ...
G: Ja for pokker! Store trolde med tunge køller, krigere med blanke, lange sværd og troldmænd der kaster ildkugler ud af næsen. Det er sgu’ rigtig fantasy. Skal det være i Forgotten Realms eller Greyhawk?
L: Nu ... øhh ... det var ikke lige ...
G: Ahhh, sig ikke mere. Dragonlance! Yes. Tika med de store patter og Raistlin der ordner hende den sorthårede. Se, det er rigtige bøger. Der sker sgu’ noget. Lækre babes der rider på drager og barbarkvinder. Fuck ham den svansede halvelver, som aldrig rigtig ved, hvilket ben han skal pisse op af, men det ...
L: Gert for fanden. Hold nu kæft. Det foregår i Firenze.
G: Fiirenzii?? Øhh, den verden kender jeg ikke.
L: Firenze, for fanden. En by i Italien.
G: Italien ... jamen. Hvad fanden taler du om. Firenze er da ikke fantasy! Der er for helvede ikke nogen orker i Firenze! Hvem satan har nogensinde set en trold fise rundt i Firenze og svinge med køllen. Åhh, din store homo. Er det Frederik og Per og de andre tosser, der har lokket dig til at lave et eller andet prætentiøst føledrama med vigtige temaer, men med en total mangel på blod og skrig og kvinder og xp?
L: Slap nu af din koleriske orange gespenst. Du ter dig som en svensker på lønningsdag. Det ER stadigvæk fantasy. Der er stadig monstre med og magi og store sværd og XP og magic items og D20 og alt det der hejs. Det foregår i en pissemørk og dyster udgave af Firenze, hvor mord er hverdagskost og der bliver hængt mennesker på torvet hver dag og grisene spiser ligene.
G: Idrk. Det er da ulækkert.
L: Nej, nu må du sgu’ lige.
G: Nej, nej, det er fint. Jeg er mere rolig. Jeg troede lige, at du skulle til at lave sådan noget Mikkel Bækgaard ensemble-pis, hvor de skal spille deres bedstemors børn og derefter børnebørn. Du er sikker på, at der er sværd med?
L: Yes. En del sværd.
G: Og tøser? I chain-mail bikini.
L: Hmm ... måske en enkelt ... (som gemmer sig, så man aldrig ser hende).
G: Hey! Det hørte jeg godt! Okay, så ingen AC 9 piger, men så er der vel nogen af spilpersonerne, som er nogle lækre sild.
L: Nej, de er alle sammen brødre.
G: Brødre ... arrhahahha ... du er ved at lave et vammelt følelsespornodrama!!
L: For fanden da.
 

Posted on Friday, November 17, 2006 at 11:49PM by Registered CommenterLars Andresen | CommentsPost a Comment | References19 References

References (19)

References allow you to track sources for this article, as well as articles that were written in response to this article.

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
All HTML will be escaped. Hyperlinks will be created for URLs automatically.