« Den samme arrangørrolle som altid | Main | Forfatterkompendium til download »

FastavalRadio og Morgensang

Jeg har haft en længere snak med Gert 

Man kunne lave FastavalRadio. Inspireret af det amerikanske koncept 'collegeradio' hvor man ikke sender et signal ud til FM-radioer, men sender ud på et lukket system. Højtalere i fælleslokalet. Højtalere i Cafeen. Måske et par højttalere andre steder på skolen, hvor de ikke spiller så højt, at de generer dem, der spiller. Fem eller ti minutters spots hver anden time. Humor. Nyheder. Crazy shit. Rygter. Gæster i studiet. Noget som vil kunne bruges til at samle Fastaval. Radiostationen placeret centralt, hvor folk kan se dem. Kræver nogle digitale lydoptagere og noget redigeringsudstyr.

Morgensamling eller morgensang. Fællessalen. Et par instrumenter. En projekter og nogle sange skrevet til formålet. Mette Finderup skriver de vildeste sangtekster. Hver morgen klokken 10 i fællessalen. Alle skal synge med. Godt at vågne på. Godt at komme i gang til.

Ongoing og opdateret billedshow. Computer tilsluttet projekteren. Enhver deltager kan komme med deres billeder, de har taget på Fastaval ... evt også billeder fra tidligere valler. Kører i loop og bliver opdateret et par gange i døgnet. Kører måske kunne i et bestemt tidsrum, så alle ikke når at blive trætte af det eller har set billederne til uigenkendelighed. Eller bare lave et stykke forarbejde og samle billeder fra Fastavals historie og lade det køre. Ikke i fælleslokalet, cafeen eller i baren. Et andet sted. Måske kunne det kombineres med sådan et system, hvor man sender SMS'er ind og de bliver kørt på skærmen??

Lave et par hyggelige hjørner og kroge, hvor der ikke er larm, musik og øl. Til det lidt mere stille og koncentrerede brætspil. Måske ligefrem med mulighed for at booke sig ind i nogle timer, så man kan planlægge at spille. (I bund og grund det som Cafeen var tilbage i 2003)

FastavalBanko. Det var vist egentlig Mettes idé, men det kunne da være fantastisk at spille FastavalBanko. Med fede præmier og styr på det hele selvfølgelig. Kunne også laves som FastavalJeopardy i fælleslokalet en aften, hvor menige Fastavaldeltagere kunne stille op mod hinanden. Eller måske en omgang "Hvem vil være Nørd?".

Poetryslam i baren ... nej, okay. Nu stopper jeg.  

Der skal nok komme nogle flere ideer.  

 

Posted on Tuesday, April 10, 2007 at 10:44PM by Registered CommenterLars Andresen | Comments5 Comments

Reader Comments (5)

Jeg elsker SMS->Storskærm-idéen.

Og al den her MEDIA som du skaber med din fortælling her. Jeg skal nok konsumere den.
April 11, 2007 | Unregistered CommenterOlle Jonsson
SMS-tjeneste, hvor man sender de fedeste citater fra scenarier, man har spillet i - og så køres citaterne på storskærm.
"Jeg synes, der kommer en drage!"
Generelt lyder dine ideer til at være ekstra elementer, som vil skabe noget at samles om - hvilket er en rigtig god ting på en stor kongres, som let kommer til at føles opdelt...
April 11, 2007 | Unregistered Commenterpeter dyring-olsen
Det er vigtigt at lave den slags, for jeg har ærligt talt ikke meget tilfælles med en stor del af deltagerne på Fastaval. Det kunne være sjovt, at have noget at mødes om udover selve rollespillet, for jeg sætter mig ikke ned sammen med en gruppe folkeskole- eller gymnasieelever, som jeg ikke kender ... men jeg ville da elske at dyste mod dem i NørdJeopardy.
April 11, 2007 | Unregistered CommenterLars Andresen
Oberation "frisk morgenluft" nu!

Det er super gode ideer, Lars. Hvis blot noget af den energi, jeg føler komme på banen nu, holder til næste Fastaval, så bliver Fastaval 08 super fed.

Det fede ved sms-beskederne er også, at det næsten bliver en form for liverepotase. Fx ville jeg synes en besked med teksten: "Øv, vi er døde... igen" ville være super sjov.
April 11, 2007 | Unregistered Commenterjohs
Hvem vil være Nørd?
Elsker ideen. Jeg kan se hele conceptet for mig. sågar præmie-listen. lige fra nederste niveau et tomt karakterark fra jeep. (Et tomt A4-ark) via uduelige d12 til et par reelt fede præmier på de øverste niveauer. Jeg vil klart gerne være med til at lege noget sådan. Hvorfor har det taget mig 3 år at se denne tråd?
November 4, 2010 | Unregistered CommenterTim S. Nielsen

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
All HTML will be escaped. Hyperlinks will be created for URLs automatically.