« Fastaval 2010 ... the dungeoneering | Main | Project Phoenix »

Bidrag til Fastaval

Det bliver et travlt efterår ...

Jeg er kommet til at indmelde to bidrag til Fastaval 2009. Et Warhammer novellescenarie i Busteds scenarie-antologi (det er så heldigvis 'kun' et novellescenarie!) og scenariet 'Slægt', som er det varulvescenarie, jeg puslede en lille smule med i foråret.

Warhammernovelle
Warhammerscenariet bliver en forvekslingskomedie med fart og over feltet og masser af action. Jeg har valgt Altdorf som min setting, og scenariet handler om en critical failure på et Streetwise-tjek. Jeg valgte at sige ja til Busteds tilbud om at joine, fordi jeg kort tid forinden var begyndt at spille Warhammer - Age of Reckoning (læs min anmeldelse) og det fik mig til at savne rigtigt Warhammer-rollespil.

Slægt
Slægt er et mere ambitiøst projekt. De sidste par scenarier jeg har lavet til Fastaval har været fantasy, og nu har jeg lyst til at vende tilbage til noget mere psykodrama-agtigt noget. Jeg har i en ret lang årrække været fascineret af varulven. Tilbage i 2001-2002 forsøgte jeg at skrive en varulveroman, jeg skrev et varulvescenarie til Fusionsantalogien 'Som landet ligger' og har nydt de varulvefilm, der er kommet på markedet. Men selv om jeg har leget med tanken flere gange, er det aldrig blevet til et varulve-scenarie. Jeg var ikke særligt vild med World of Darkness tilgangsvinklen til varulve. Alt det der økopis. Varulve er dyriskhed, vold og sex.

Nå ja ... så har jeg vist også sagt ja til at layoute programmet for Fastaval ... og er begyndt at køre The Enemy Within kampagnen. Så fra at have været en sommer uden rollespil, imødegår jeg et efterår og en vinter i rollespillets tegn.

Posted on Saturday, October 25, 2008 at 09:42AM by Registered CommenterLars Andresen | Comments3 Comments

Reader Comments (3)

Godt at du er med tilbage i feltet :-) Glæder mig til at snakke scenarier og kæmpe om ottoer sammen med dig ... og mod dig :-)
October 25, 2008 | Unregistered CommenterMikkel Bækgaard
Warhammer!

...og hmmm... gad vide hvordan rollespillets tegn ser ud.
October 26, 2008 | Unregistered Commenterjohs
'Rollespillets Tegn' - det er et frækt lystspil i den gode danske tradition.
October 28, 2008 | Unregistered CommenterThomas Munkholt

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
All HTML will be escaped. Hyperlinks will be created for URLs automatically.